Menu
Cart

Perfect Gel Polish Pedi

Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
Perfect Gel Polish Pedi
€99.00

Available Options

PROGRAMMA
Deze workshop is vooral gericht op praktische oefeningen, waarbij de nadruk ligt op hands-on ervaring.  Natuurlijk is het theoretische aspect noodzakelijk om de perfect uitvoering van de praktijk te kunnen realiseren.

  • Theorie (1uur):  basisanatomie en - pathologie van teennagels.  Kennismaking met verschillende materialen, instrumenten en freesbits voor het uitvoeren van een Perfect Gel Polish Pedi.
  • Praktijk (3uur):  uitvoeren van een professionele Spa Pedicure met gebruik van hoogwaardige voetverzorgingsproducten.  Instructies voor het bereiken van een perfect full color pedicure met de nadruk op uitstekende applicatietechniek voor een strak en duurzaam resultaat.


MODELLEN
Je voorziet een model zonder aandoeningen aan voeten of tenen.  Het model moet kunstnagel en/of nagellakvrij zijn.

Het model kan tijdens de theorie in de ontvangstruimte wachten of mag 1 uur na aanvang van de les aanwezig zijn.


MEEBRENGEN

Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding is het noodzakelijk  de producten uit het Startpakket Perfect Gel Polish Pedi mee te brengen of om het Startpakket Perfect Gel Polish Pedi aan te kopen. Scroll naar beneden en ontdek de inhoud van het startpakket in Gerelateerd Producten.


Om deel te nemen aan de opleiding die je volgende producten zelf mee te brengen:  Alle materialen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van een Gel Polish behandeling, Vijlen en Buffers (180 grit vijl, 180 grit manicure vijl, 100/180 grit buffer), Dwarssnittang Moon, Vellentang, Ph Nail Prep, Rubber Base Clear, Shield & Shine of Gloss & Shine, Nagelriemolie met dripper, Oorstaafjes, Gel Polish Kleuren: Rood. Mandala Brush, Gel Penseel, Cleanser. 


Freestoestel, Voetbad en LED lamp worden door de ASAP Nails & Beauty Academy voor gebruik tijdens de opleiding ter beschikking gesteld.


AAN HET EINDE VAN DE OPLEIDING

Aan het einde van de opleiding ontvang je een attest van deelname. N


PRIJS OPLEIDING PERFECT GEL POLISH PEDI

€ 99 excl. BTW