Naar jaarlijkse traditie was het op 4 & 5 maart 2023 weer zover, de Spring Shopping Days bij ASAP Nails & Beauty! Een weekend vol inspirerende productvoorstellingen, persoonlijke service en mooie kortingen. Tal van Ambassadors en Educators stelden de nieuwste trends en technieken voor tijdens leerrijke demonstraties. Party Services zorgde voor heerlijke hapjes en drankjes, terwijl DJ Yargo van de partij was voor de muzikale aankleding.

Geniet je samen met ons nog even na van de Shopping Days?

Je winkelbezoek beginnen met een drankje, dat leek ons een goed idee! CEO Sofie Devlieger stond tevens klaar om je meer uitleg te geven over alle activiteiten en je op weg te helpen met de photobooth. Wil je jouw foto/GIF nog eens bekijken of downloaden? Dan kan dat hier.

Met 10% korting kunnen shoppen, maakt het natuurlijk extra leuk. Daarbovenop waagden heel wat shoppers een gokje aan de roulette tafel en gingen naar huis met mooie prijzen!


In de ASAP Nails & Beauty Academy zaten de Abstract® Ambassadors vol enthousiasme klaar om allerlei inspirerende nail art technieken te demonstreren en vragen te beantwoorden. Airbrush, stempelen, ombrés, steentjes plaatsen … Niets was te gek aan de nageltafels.


Dankzij Lash Lift Brow Educator Jamina en Abstract® Ambassador Veerle gingen heel wat geïnteresseerden naar huis met prachtige wimpers. Tijdens de lash lift demo werden de fast setting lotions van Lash Lift Brow gebruikt en uitgelegd. In diezelfde ruimte gaf Anouk je een unieke sneak peek van een opleiding die ASAP later dit jaar zal aanbieden: Powder Brows! Heb je interesse in deze opleiding? Stuur een mailtje naar marketing@asap-nails.com en we brengen je als eerste op de hoogte van de inschrijvingsdata.

Met de innovatieve producten van Footlogix® werd er voor zachte voetjes gezorgd door educators Maryse en Melissa. Sugar Queen Cathy demonstreerde suikerontharing met de producten van Royx Pro.


Kortom, een geslaagd weekend!

Benieuwd naar meer foto’s? Op onze Facebookpagina hebben we tal van sfeerbeelden geüpload. Het album vind je hier terug.

See you next time?